VÝBER

Dočítajte sa o nás viac

Projekt Space

Projekt Space

Dňa 24. 02. 2022 sa v priebehu 3. vyučovacej hodiny uskutočnila interaktívna beseda s predstaviteľkami Rozvojovej agentúry BDSK. Agentúra otvára nové centrum pre mladých. Organizujú prieskumy medzi mladými ľuďmi na stredných školách za účelom zistenia záujmu o pilotný projekt organizácie. Podobné centrá vznikajú po celom Slovensku. Centrum pre mladých v Banskej Bystrici sa bude nachádzať na adrese Horná Strieborná 15. Centrum ponesie názov Space.

V triede vytvorili príjemné prostredie a otvorili priestor na rozhovor. Vzájomne sme sa predstavili a diskutovali na tému záujmov mladých ľudí. Boli otvorené voči našim nápadom a názorom. Ich cieľom bolo zistiť, o čo majú mladí ľudia záujem a čo by ocenili v rámci projektu Space.

Žiaci sa zhodli v názore, že projekt Space je perspektívny a atraktívny pre mladých ľudí a v prípade zrealizovania projektu sa radi aktívne zapoja do jeho fungovania.

Autorka: Martin Benedek a Peter Kučera II. C

Informácie

Stredná odborná škola informačných technológií
Tajovského 30, 975 90 Banská Bystrica

IČO: 17055431

Škola je život

Sledujte nás:

Image

Študijné odbory

    Zobraziť odbory
    .com-content.view-category .article-list .article .article-intro-image img { height: 100%!important; background-repeat: no-repeat; background-size: cover; }