VÝBER

Dočítajte sa o nás viac

Okresné kolo v basketbale chlapcov

Okresné kolo v basketbale chlapcov

Dňa 29. 3. 2022 sa žiaci našej školy zúčastnili okresného kole v basketbale. Turnaj sa konal         v telocvičniach SPŠ J. Murgaša a Katolíckeho gymnázia v Banskej Bystrici, a to z dôvodu veľkého záujmu súťažiacich z rôznych stredných škôl.

V prvom zápase naši chlapci po vynikajúcom a bojovnom výkone jednoznačne zvíťazili vysokým rozdielom nad Spojenou školou.  Druhý  zápas  nás  potrápili  reprezentanti  SPŠ              J. Murgaša a ani obetavý výkon našich hráčov nestačil na výhru. Vykompenzovali sme si to v treťom, výhernom zápase proti SOŠ hotelových služieb a obchodu. Vďaka tomuto víťazstvu sme postúpili do bojov o 3. miesto. Žiaľ, žiakov Športovej školy sme nepokorili. Celkovo sme teda skončili na neatraktívnom, ale peknom krumplovom 4. mieste. Chlapcom patrí veľká pochvala a tešíme sa na ďalšie spoločné športové boje.

Členovia basketbalového tímu:

Libor Borot, Marek Hulla, Tomáš Babic, Martin Kubiš, Jakub Slivenský,   Alexander Stratil, Patrik Ťapaj, Michal Veselovský a Filip Hajdamár

Maturanti teda vnímajú túto časť maturitnej skúšky ako náročnú. To, ako zvládnu praktickú časť odbornej zložky maturitnej skúšky a ústne maturitné skúšky, je už trochu viac v ich rukách. No a nám vyučujúcim už ostáva len držať im palce a využiť ten čas, ktorý ešte majú na dôkladnejšiu prípravu a posledné usmernenia pri opakovaní učiva a pri konzultáciách maturitných prác.

Autorka: Mgr. Kristína Raganová

Informácie

Stredná odborná škola informačných technológií
Tajovského 30, 975 90 Banská Bystrica

IČO: 17055431

Škola je život

Sledujte nás:

Image

Študijné odbory

    Zobraziť odbory
    .com-content.view-category .article-list .article .article-intro-image img { height: 100%!important; background-repeat: no-repeat; background-size: cover; }